Se tuttu, koko perheen tavara­talo

Tornio ja Kemi ovat kauppapaikkojamme – tervetuloa myymälöihimme

Tampereen Säästö-TEX on palveleva, koko perheen tavaratalo Torniossa ja Kemissä. Myymälämme ovat Lapin parhaita ostospaikkoja, joista löydät kaikkea aina elintarvikkeista työkaluihin ja kosmetiikasta kalastusvälineisiin. Panostamme päätähuimaavaan tuotevalikoimaan, josta varmasti löydät tarvitsemasi – ja vähän enemmänkin. Hinta ja laatu ovat TEXissä kohdillaan, joten kaupoille kannattaa tulla kauempaakin! 

Katso myymälöidemme yhteystiedot ja aukioloajat ja tule tekemään löytöjä. Tervetuloa! 

Valtavat valikoimat

Haluamme olla niin paikallisille kuin matkailijoillekin käymisen arvoinen tavaratalo, jonka hintataso yllättää positiivisesti. TEXin valtavat valikoimat tunnetaan paitsi koko Pohjois-Suomessa, myös Ruotsin ja Norjan puolella. Myymälöistämme löydät yli 150 000 artikkelia, käsittäen mm. kodin tuotteet ja pientavarat, vaatteet, pesuaineet, siivoustarvikkeet, sisustus- ja askartelutuotteet, lelut, erä- ja kalastustarvikkeet, puutarhamyymälän sekä paljon, paljon muuta. Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan löytämään tarvitsemasi.

Kaksi myymälää Meri-Lapissa – tervetuloa!

Olemme taatusti visiitin väärti kauppapaikka – tule vaikka itse katsomaan. TEXin kaksi vähittäismyymälää palvelevat viikon jokaisena päivänä. Tornion toimipisteemme on kooltaan suurin, 12 000 m2 neliötä ja Kemin myymälä 7000 m2. Muista myös katsoa uusimmat tarjouksemme; ilmoittelemme niistä säännöllisesti Lapin Kansassa, Facebook-sivuillamme sekä täällä verkkosivuillamme.

Tarjoukset

TEXissä ei kukkaro liikaa kevene! Katso täältä uusimmat tarjouksemme ja tule nappaamaan parhaat päältä.

Tuotteet

Meidät tunnetaan halvoista hinnoista & valtavasta tuotevalikoimasta. Mitä et TEXistä löydä, sitä et tarvitse!

Yritys

Jo vuodesta 1977 olemme tarjonneet mahtavia ostoselämyksiä niin lappilaisille kuin kauempaakin tulleille.

Liity Texin uutiskirjeen tilaajaksi!

Saat tarjoukset aina ensimmäisenä suoraan sähköpostiisi!

Uusimmat tarjoukset