Katseenkestävää Makua keittiöön – ”Tästä tuotesarjasta löytyy kaikki tarpeellinen”

Maku Kitchen Life –tuoteperhe on löytänyt paikkansa Tornion Texin talousosastolta. Tuotesarja sisältää jotakuinkin kaiken, mitä arjen ja juhlan ruoanlaitossa voi kuvitella tarvitsevansa. Tuotteiden vahvuus piilee visuaalisuudessa, hyvässä hinta-laatusuhteessa ja vahvassa sesonkiajattelussa.

 

”Onko teillä niitä torttumuotteja?” utelee asiakas Tornion Texin talouspuolen vastaavalta Tiina Oinakselta. Vuodesta 2000 saakka talossa työskenneelle myyjälle kysymys on tullut vuosien ja joulujen tiimoilta tutuksi. Niinpä vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä: ”Löytyy kyllä!”

Muotit odottavasta asiakasta talousosastolla, josta ostoskoriin saattaa hyvällä tuurilla tarttua jotain muutakin jouluvalmistelujen tai arjen kokkailujen kannalta oleellista. On suoranainen ihme, jos Texin keittiö- ja leipomistuotevalikoimasta ei löydä haluamaansa.

Se ei puolestaan ole mikään ihme, jos matka kaivattujen torttumuottien luo kulkeekin yllättäen kiertoreittiä pitkin ja jos ostosreissu kestää aavistuksen verran aiottua pidempään. Uuden, katseet vangitsevan Maku-tuotesarjan tuotteet ovat nimittäin raivanneet talouspuolelta hyllytilaa isolla kädellä ja paistattelevat nyt keittiö- ja leipomistuotteiden keskellä loisteputkivalon keilassa haalien huomiota muiden tuoteperheiden edustajilta.

– Kun nämä tuotteet tulivat myyntiin, olin ihan että vautsi! Asiakkaatkin pysähtyvät katsomaan Maku-osastoa, koska se on niin hienosti laitettu ja tuotteet näyttävät hyviltä, Oinas kehuu.

Maku-tuoteperhe otti Texiltä haltuunsa kaksi kokonaista hyllyseinää, neljä pöytää ja pylvässeinän.

 
 

Kaunista kotimaista

Maku Kitchen Life -tuotteita markkinoidaan maittavan ruoan, visuaalisesti kauniin keittiön ja rennon yhdessäolon yhdistelmänä. Tunteisiin vetoavat myyntipuheet eivät ole tuulesta temmattuja. Maku-sarjan tuotteet ovat ensiksikin sitä, mitä keittiötarvikkeiden kuuluu olla: kestäviä, helppokäyttöisiä, helposti pestäviä ja tavalliselle kukkarolle sopivia.

– Texin talousosastolta löytyy muidenkin brändien tarvikkeita keittiöön, mutta Maku-sarjan tuotteilla on erityisen hyvä hinta-laatusuhde, Oinas mainitsee.

Perinteisten vaatimusten lisäksi Maku-sarjan kipot, kupit, lasit, kulhot, pannut ja padat täyttävät myös erään astetta erityisemmän, moderniin elämäntapaan liittyvän vaatimuksen: ne ovat esteettisesti kaunista katseltavaa.

Suomalaisen Maku-tuotesarjan tuotteet käyvät miltei kotimaisesta designista. Ne täyttävät lupauksensa laadukkaasta, tarkoituksenmukaisesta muotoilusta ja saattavat saada arjen tuntumaan, ellei juhlalta niin ainakin astetta juhlavammalta.

– Näitä tuotteita voi pitää esillä keittiössä, koska ne ovat ulkomuodoltaan niin kauniita. Ihmisillä on nykyään hienoja keittiöitä, joiden sisustukseen Maku-tuotesarjan tuotteet sopivat varmasti hyvin, Oinas päättelee.

– Se, että tuotteita pysähdytään katsomaan Texillä, lienee osoitus paitsi siitä, että osasto on rakennettu hyvin ja huolella, myös siitä, että tuotteet näyttävät hyvältä myös kotona.

Makua jokaiseen sesonkiin

Joulu on jo ovella ja jouluvalmistelut monessa kodissa työn alla tai tehtävälistalla seuraavana. Keittiön kaappeja ja varastojen aarrelaatikoita kaivellaan: missä ovat kaikki leipomisvälineet kun niille olisi tarvetta? Mikä on se ”varma paikka”, minne piparimuotit, leivonta-alustat, kaulimet ja torttuleikkurit viime joulun jälkeen laitettiin? Jos tavarat osoittautuvat savuna ilmaan kadonneiksi, ei onneksi vielä ole syytä hätään. Texin talousosastoa lumoavalla olemuksellaan ja monipuolisella kattauksellaan hallitsevasta Maku-tuoteperheestä löytyy näet eittämättä kaikki, mitä joulunalusaikojen leipominen ja ruoanlaitto vaatii.

– Joulua varten on tullut paljon uusia tuotteita. Näyttää siltä, että tämä tuotesarja mukautuu sesonkeihin hienosti, Oinas muotoilee.

Eri vuodenajat ja vuosijuhlat, ja niiden mukana tulevat uudenlaiset tarpeet on otettu Maku-sarjassa hienosti huomioon. Tuoteperhe on ajan hermolla ja uudistumiskykyinen, mikä on omiaan palvelemaan asiakkaita juuri kyseessä olevien olosuhteiden mukaan. Maa perustuotteiden alla ei kuitenkaan järky, vaan perinteiset tuotteet ovat niin ikään saatavilla ympäri vuoden.

– Pitäisi melkein kysyä, että mitä tästä tuotesarjasta ei löydy. Vaikuttaa siltä, että kaikkea nimittäin löytyy! Oinas naurahtaa.

 

Maku-tuotesarja

  • Valikoima kattaa ruoanvalmistukseen, leivontaan, tarjoiluun ja säilytykseen tarvittavat tuotteet.
  • Tuotesuunnittelussa ajateltu yhteensopivuutta minkä ansiosta tuotteet ovat toisiinsa yhdisteltävissä.
  • Tuotesarjan tuotteita myy muun muassa Tampereen Säästötex Torniossa, Kemissä ja Kemijärvellä.
  • Sarjan tuotteita saatavilla tavarataloissa ja marketeissa ympäri maan.
  • Lisätietoja tai jälleenmyyjäksi: myynti@tammertukku.fi
  • www.maku.kitchen
  • www.tex.fi