Paras shoppailupaikka Lapissa jo vuodesta 1977

Mainio shoppailupaikka Lapissa jo vuodesta 1977

TEXin tarina alkoi Torniosta, nyt myymälät ovat osa Tokmannia

Monipuolisista valikoimistaan ja mainioista tarjouksistaan tunnetuksi tulleen TEXin taustalla oleva yhtiö perustettiin vuonna 1977 rajakaupunki Torniossa, jolloin Matti ja Aira Vuokila avasivat reilun sadan neliön kokoisen sekatavarakaupan palvelemaan asukkaita rajan molemmin puolin. Vuosien varrella valikoimat, myymälöiden määrä ja tyytyväisten asiakkaiden joukko kasvoivat merkittävästi, ja kesällä 2021 Suomen suurin halpakauppaketju Tokmanni osti monipuolisista valikoimistaan ja mainioista tarjouksistaan tutun TEX-kauppaketjun liiketoiminnat Torniosta ja Kemistä. Jo reilut pari vuotta aiemmin Kemijärven ja Rovaniemen TEX-myymälät olivat liittyneet Tokmanni-myymäläketjuun.

Huipputarjouksia ja mielenkiintoista ostettavaa nyt ja jatkossa

Alusta asti TEX-myymälät ovat olleet reiluja, huipputarjousten ja monipuolisten valikoimien ostospaikkoja. Periaatteet ovat kantaneet hienosti: TEX on ollut suomalaisten, ruotsalaisten ja norjalaisten asiakkaiden sekä huippuhenkilökunnan ansiosta merkittävä kauppaketju pohjoisessa.

Tokmanni on innoissaan voidessaan jatkaa halpakauppaliiketoimintaa Meri-Lapissa ja palvella asiakkaita tutun rennossa ja mutkattomassa ilmapiirissä ja totta kai huipputarjousten ja kattavien valikoimien kera. Tokmannin tavoitteena on muuttaa Kemin ja Tornion TEX-myymälät osaksi Tokmanni-brändiä kuluvan vuoden aikana. Lisätietoa aiheesta kerrotaan myöhemmin.

Tervetuloa aina edullisille ostoksille!

TEX pähkinän­kuoressa

  • Perustettu vuonna 1977
  • Kaksi isoa myymälää Torniossa ja Kemissä siirtyivät Tokmannille vuoden 2021 elokuussa
  • Iloista, paikallista palvelua
  • Valtava tuotevalikoima – kotimaiset tuotteet laajasti edustettuna
  • Pysyvästi edulliset hinnat