Hela familjens välbekanta stormarknad

Torneå och Kemi är våra affärsorter – välkommen att besöka våra butiker

Tampereen Säästö-TEX är hela familjens betjänande stormarknad i Torneå och Kemi. Våra butiker är Lapplands bästa stormarknader, där du hittar allt från mat till verktyg och kosmetika till fiskeredskap. Vi satsar på ett fantastiskt sortiment produkter, ur vilket du garanterat hittar det du är ute efter – och lite till. Hos TEX ligger pris och kvalitet på rätt nivå, så det lönar sig att besöka oss även långväga ifrån!

Se  våra butikers kontaktinformation  och öppettider och kom för att fynda. Välkommen!

Brett sortiment

i vill vara ett varuhus värt ett besök, för både den lokala befolkningen och för turister, och vi vill överraska positivt med vår prisnivå. TEX breda sortiment är inte enbart känt i hela norra Finland utan även i Sverige och Norge. De över 150 000 artiklarna i våra butiker inkluderar bland annat produkter och småsaker för hemmet, kläder, tvättmedel, rengöringsmedel, inrednings- och hantverksprodukter, leksaker, vildmarks- och fiskeprodukter, en trädgårdsaffär och mycket, mycket mer. Vår vänliga personal finns alltid till hands för att hjälpa dig hitta det du behöver.

Två butiker i Meri-Lappi-området – välkommen!

Vi är garanterat en stormarknad värd ett besök – kom för att se själv. TEX två butiker betjänar under varje dag i veckan. Vår butik i Torneå är med sina 12000 kvadratmeter den största och butiken i Kemi är till sin storlek 7000 kvadratmeter. Kom också ihåg att hålla utkik efter våra senaste erbjudanden; vi annonserar regelbundet i tidningen Lapin Kansa, på vår Facebook-sida och här på vår webbplats.

Erbjudanden

Hos TEX töms plånboken inte! Se här våra senaste erbjudanden och kom för att ta för dig.

Produkter

Vi är kända för våra förmånliga priser & breda produktsortiment. Det du inte hittar hos TEX behöver du inte!

Företag

Vi har erbjudit både lokalbefolkningen och kunder längre ifrån fantastiska köpupplevelser allt sedan 1977.

Liity Texin uutiskirjeen tilaajaksi!

Saat tarjoukset aina ensimmäisenä suoraan sähköpostiisi!

Våra erbjudanden